vineri, 27 ianuarie 2017

Noutăți în februarie 2017 la Boomerang

Atât episoade noi cât și două filme noi vor veni în februarie la Boomerang.


The Big Bad Fox: FILM NOU (titlul în română în curând)
Pe 24 februarie, la ora 16:00

Acest film ne redă aventurile unei vulpi tinere și neîndemânatice și a unei găinuși roșii și arțăgoasă.

Vulpea puțin prostuță și naivă încearcă zilnic să devoreze găinușa, dar fără succes. Fiind săturată de umilirea repetată, vulpea decide să fure ouăle acesteia pentru a-i crește și pe urmă... să-i mănânce. Totul merge perfect până în momentul în care puii ies din ouă, și capătă o pasiune pentru mica vulpe.În sălbăticie: BLOC DE PROGRAME
Pe 24 februarie, între orele 14:40-19:15

Urmăriți aventurile a două aniale din sălbăticie, în timp ce acestea își fac rutina zilnică necesară, de a se confrunta cu adversarii săi! În timp ce îl vedeți pe ursul Grizzy cum se înfruntă cu lemingii superhiperactivi, în același timp vă vom introduce un nou-sosit personaj în noul filmul "The Big Bad Fox", vulpea ce se confruntă zi de zi cu puii de găină care sunt atașați enorm de ea.Eu și cavalerul meu: EPISOADE NOI (14-26)
Încep pe 13 februarie, difuzare de luni până vineri la ora 19:40

O comedie despre Henry Mandarin, un cavaler fermecător, inadaptat, dar foarte curajos, despre fiul său isteț, Jimmy de M, și cea mai bună prietenă a sau din Regatul Epic, Prințesa Cat. Cat este o prințesă rebelă care se alătură în aventurile lor incredibile pentru a lupta împotriva răufăcătorilor din regat.

Împreună sunt de neoprit, iar totul devine mult mai ușor și…amuzant.Alfa și Omega 6: FILM NOU
Pe 19 februarie, la ora 15:30

După ce Kate, Humphrey și cei trei copii ai lor sunt obligați să-și mute vizuina, aceștia o descoperă pe Amy, o pasăre răpitoare prietenoasă ce reînvie ca prin magie după ce este descopertiă în timpul unei mari săpături. Micuții lupi și prietenii lor din pădure îi arăt lui Amy minunile lumii lor, și trebuie să lucreze împreună pentru a opri săpătorii de a-l scoate la iveală pe periculosul T-Rex, înainte de a fi prea târziu.Grizzy și lemingii: EPISOADE NOI
Încep pe 6 ianuarie, difuzare de luni până vineri la ora 18:15

E mare ca un urs, puternic ca un urs, inteligent...ca un urs. În mod normal, niciun alt animal nu ar îndrăzni să îi pună la îndoială acțiunile, iar acest lucru este valabil pentru toți, mai puțin pentru un trib de animale inofensive și amuzante: lemingii.


Întrucât Grizzy și lemingii nu sunt suficient de civilizați pentru a lua în calcul posibilitatea de a conviețui în pace, cele două tabere vor încerca toate trucurile posibile pentru a submina autoritatea celeilalte părți.


Pentru programul și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.Sursa: Turner.

luni, 23 ianuarie 2017

Cartoon Network aduce noi episoade din „Fetițele Powerpuff” şi lansează campania „Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor!”

Campania va beneficia de sprijinul Irinei Petrea, psiholog, terapeut, autor și specialist în educație parentală.


Cartoon Network anunță noi aventuri ale fetițelor PowerPuff începând cu 23 ianuarie. În noile episoade, Blossom, Bubbles și Buttercup, ajutate de creatorul lor, profesorul Utonium, salvează lumea de fiecare dată, în timp ce iși continuă viața de fetițe de vârstă preșcolară. Lansarea noilor episoade va fi susţinută de campania „Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor”, demers ce urmărește să încurajeze copiii să își descopere propriile calităţi și aptitudini, care îi fac să fie unici.

vineri, 20 ianuarie 2017

Noutăți în februarie 2017 la Cartoon Network

În februarie Cartoon Network prezintă un nou serial, un nou sezon (și de asemenea sezonul final) al unui serial mult îndrăgit plus un episod cu o ediție specială.Un show obișnuit: În spațiu: SEZON NOU
Începe pe 6 februarie, difuzare de luni până vineri la ora 19:10

Eroii noștri sunt obligați să călătorească până în spațiu pentru experimentul lor dom, iar acolo trebuie să găsească numeroase modalități pentru a putea supraviețui. Modercai, Rigby și toți ceilalți trebuie să îndeplinească misiuni importante pentru a decide soarta universului. Toată această interdependență și apropiere va testa nu numai nervii șefului de parc, dar și prietenia reciprocă dintre personajele principale. Acesta va fi ultimul sezon al acestui serial, astfel terminând în final povestea după 7 ani de difuzare, plin de momente "oarecum obișnuite".

vineri, 13 ianuarie 2017

Noutăți în februarie 2017 la Minimax

În luna februarie, Minimax vă așteaptă cu două seriale noi.


Lumea adâncurilorSERIAL NOU
din 20 februarie, de la 19:00

Serialul urmărește aventurile familiei Nekton, o familie de exploratori subacvatici îndrăzneți care trăiesc pe un submarin ultramodern, Aronnax, și cercetează zone necunoscute din oceanele Pământului pentru a scoate la iveală misterele adâncurilor.

miercuri, 11 ianuarie 2017

Aventuri captivante la Minimax!

În a doua jumătate a lunii ianuarie, Minimax îi invită pe cei mici să ia parte la aventuri captivante alături de Peter Pan, Bob Constructorul sau Albă ca Zăpada, urmărind noile episoade difuzate. Poveştile frumoase, educative, pline de acțiune și umor, sunt relaxante şi îi călăuzesc pe copii şi părinţi deopotrivă într-o lume minunantă.


Eu şi cei 7 pitici: NOI EPISOADE
din 15 ianuarie, de la 11:00

Cine a dormit în pătuţul meu? Cine a mâncat din farfuria mea? Cine a băut din paharul meu? Toată lumea cunoaşte povestea din care provin aceste citate... Dar ce se întâmplă când într-o bună zi descoperi că tu însăţi eşti Albă ca Zăpada şi brusc trebuie să-ţi împărtăşeşti casa cu 7 pitici? Ei, să începem... a fost odată ca niciodată... Restul vei afla pe micile ecrane, urmăreşte-ne!

marți, 3 ianuarie 2017

„Penn Zero: Erou Part-Time” - O nouă serie animată de aventuri și comedie din 14 ianuarie la Disney Channel

O nouă serie animată de comedie și aventură are premiera în 14 ianuarie (la 09:30) la Disney Channel: Premiera „Penn Zero: Erou Part-Time”.


luni, 2 ianuarie 2017

Disney câștigă un caz de drepturi de autor în legătură cu „Mașini"

Un tribunal din Shanghai a acordat despăgubiri companiei Disney și studioului de animație Pixar asupra unui caz de drepturi de autor, în legătură cu un film din China numit The Autobots (în română tradus ca Autoboții). Tribunalul a decis că filmul este o copie ilegală a francizei de filme Disney, Mașini.