duminică, 13 august 2017

Scandalul pornit de la o imagine falsă cu "Haideți, Tineri Titani!"

Tot internetul este umplut de zvonuri despre o anume scenă contrafăcută din desenul Haideți, Tineri Titani!, care îi presupune pe Robin și Starfire complet goi și într-o poziție sexuală sugestivă.Acest lucru a atras o mulțime de persoane, care au început să gândească negativ despre respectivul serial animat. Dar lucrurile au fost însă clarificate de către Comitetul de Clasificare a Filmelor din Kenya (KFCB). Doctor Ezekiel Mutua, președintele KFCB-ului, a publicat următoarea afirmație:Însă în acest tweet serialul din 2013 este confundat oarecum cu serialul original Tinerii Titani din 2003 și se afirmă că desenul nu mai este difuzat de Cartoon Network în Africa, ceea ce este adevărat dar nu are nici o legătură cu faptul respectiv.


 MultiChoice, o companie africană de entertaiment împreună cu operatorul propriu de cablu, DStv, de asemenea au publicat un tweet comun pentru a informa abonații că imaginea respectivă este falsă.

Deci acest scandal nu a avut acleași efect ca și cel anterior, care a făcut ca nu numai câteva seriale să își sfârșească difuzarea în Kenya, ci de asemenea faptul neobișnuit ca unul din ele să nu mai se difuzeze nici la noi în țară.

Un comentariu:

  1. Sper să fie interzis și în România, oricum eu cred că imaginile sunt adevărate ,cred că ei sunt în stare de așa ceva dacă au făcut episoade precum bistboi gunoierul și atunci când Robin la mâncat pe bistboi și episoade și mai rele precum băieți vs fete

    RăspundețiȘtergere