luni, 10 iulie 2017

Programe speciale în iulie la Megamax!

LEGO în iulie la Megamax... Cu programe speciale!


LEGO Legendele din Chima
zilnic, de la 15:30, câte două episoade

Chima, regatul edenic de odinioară, s-a transformat în câmpul de bătălie al celor opt triburi de animale. Prietenii cei mai buni, Laval şi Cruger, au devenit duşmani în urma unui accident înţeles greşit. Chi, care păstrează echilibrul împărăţiei, este păzit de lei. Însă echilibrul se pierde când tânărul rege al crocodililor, Cruger, şi sora lui malefică, Crewler, cu ajutorul aliaţilor lor acaparează mare parte din resursele naturale. Laval, tânul leu face tot posibilul ca să se împace cu Cruger şi să restaureze echilibrul din Chima.
Lego: fabrica de eroi
zilnic, de la 16:30, câte două episoade

Pe 23 iulie, episod special de la ora 13:00.

Imaginați-vă o lume în care eroi roboți protejează populația. Fiecare erou este unic, are o personalitate aparte și dotări speciale. Scena povestirii este orașul futurist Makuhero. În inima orașului Makuhero se fabrică eroii noi cu duzinele și sunt dotați cu instrumentele necesare pentru sarcinile lor – fie vorba de stingerea incendiilor, prinderea răufăcătorilor sau chiar apărarea universului.


Bionicle: Renaşterea legendei
pe 22 iulie, de la 14:00

Jucăriile voastre preferate de la LEGO Bionicle prind viață în această minunată aventură cinematografică plină de acțiune! Filmul animat este povestea lui Mata Nui, pe vremuri un conducător puternic pe Aqua Magna. Acesta este exilat în spațiu și ajunge pe planeta Bara Magna, un loc deșertic, plin de resturi metalice și fiare vechi. După ce Mata Nui reușește să câștige o periculoasă luptă cu gladiatorii locali, este rugat să se lupte cu adevărații dușmani ai sătenilor de aici: maleficii Skrall și Bone Hunters. Alături de o trupă curajoasă de gladiatori și căutători de fiare vechi, Mata Nui pornește într-o aventură epică, în timpul căreia vor ieși la iveală nenumărate secrete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu