sâmbătă, 1 iulie 2017

Disney Channel - recomandările lunii lulie 2017


Garda Felină NOI EPISOADE
din 22 iulie, la sfârșitul săptămânii, de la 8:20

Garda Felină revine cu noi episoade. Seria animată „Garda Felină” continuă povestea lungmetrajului realizat de Disney, „Regele Leu” urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. Fiind al doilea fiu, Kion este destinat să fie liderul Gărzii Feline, o echipă formată din animale care au sarcina de a proteja Regatul Luminii. În loc să aleagă un grup format doar din lei pentru a servi alături de el, Kion lasă deoparte tradiția și își cheamă câțiva prieteni despre care el consideră că întruchipează cel mai bine calitățile eroice ale Gărzii Feline.


Mickey și Piloții de Curse NOI EPISOADE
la sfârșitul săptămânii, până pe 19 iulie, de la 07:50

Noua animație dedicată preșcolarilor, „Mickey și Piloții de Curse”, revine la Disney Channel cu noi episoade. Avându-i ca protagoniști pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, şi prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald.

Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2–7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.


În vacanță cu Disney!
în timpul săptămânii, de la 13:30

Dacă nu plecați nicăieri în vacanță, haideți în vacanță cu Disney! Ramâneți alături de serialele preferate: „Mereu la Mijloc”, „Tabără cu Peripeții”, „Elena din Avalor”, „Bizaardvark”, „Zhu Zhu” și alți prieteni de la Disney. Acest bloc de programe se difuzează de luni până vineri la ora 13:30.
În plus, pe 3 iulie la 14:20 are loc premiera sezonului 2 din serialul „Tabăra cu Peripeții”, cu noi episoade de luni până vineri.

Alex & Trupa: Cum să devii mare chiar dacă părinții îți pun bețe-n roate FILM
pe 15 iulie, de la 11:30

Filmul este derivat din îndrăgitul serial italian „Alex & Trupa”. În cadrul acestei producții, accentul cade asupra unui grup de prieteni de liceu, toți mari iubitori ai muzicii. Alex și prietenii săi se înscriu la un concurs muzical de trupe, deși nu au acordul părinților. Se confruntă cu tot soiul de situații potrivnice din care vor învăța și se vor maturiza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu