miercuri, 14 iunie 2017

Noutăți în iulie 2017 la Cartoon Network

În această vară Cartoon Network spune adio unui mare și îndrăgit serial original al său, difuzând ultimele episoade plus finala acestuia.Un show obișnuit: EPISOADE NOI (244-261, sezonul 8)
Din 17 iulie, difuzare de luni până vineri la ora 21:30 / în reluare în weekend tot la 21:30

Ultima bătălie care decide soarta universului se întâmplă acum: toate acestea în spațiul extraterestru! Între timp, Anti-Tataie devine din ce în ce mai puternic iar Tataie trebuie să se pregătească pentru conflictul decisiv, primind ajutor de la prietenii lui. Finala serialului Un show obișnuit va fi difuzată pe 3 august la ora 21:30, așa că fiți pe fază!
Să-nceapă aventura: Elements (titlu în română încă necunoscut): MINISERIAL NOU
Pe 24 iulie la ora 08:20 / în reluare la orele 13:20 și 19:45

Finn și Jake se întorc acasă după cele întâmplate în miniserialul Insulele și aceștia observă că tărâmul Ooo s-a transformat într-o mare distopie, datorită magiei elementale. Regatele sunt invadate de cele patru elemente de bază ale vieții: bomboane, gheață, foc și mâzgă, locuitorii sunt creaturi fără minte iat toate prințesele sunt monștrii posedați. Astfel cei doi eroi ai noștrii își unesc forțele cu Împăratul gheții și Prințesa Spațiului cu Bulgări pentru a rezolva toată această nebunie.Formidabilele Magisăbii: EPISOADE NOI
Din 3 iulie, difuzare de luni până vineri la ora 17:35 / în reluare la ora 07:00

Atunci când aventurile au nevoie de aventurieri, Vambre și Prohyas sunt cei mai potriviți. Amândoi mânuiesc magisăbii incredibile cu puteri excepționale. Deși acțiunea și aventura înseamnă totul pentru Prohyas, el rămâne un neîndemânatic în mărime naturală. La polul opus, Vambre are impresia că e surioara mai disciplinată și mai serioasă, ceea ce nu e cazul. La fel ca Prohyas, și ei îi place să adune Magisăbii și e obsedată de cărțile cu Veronica Victorious.Votează și privește!: BLOC DE PROGRAME
Începe pe 2 iulie, difuzare în fiecare duminică de la ora 10:00

Celor de la Cartoon Network chiar le pasă de opinia telespectatorilor. De aceea în această lună cei tineri vor putea vota pentru grila de duminică dimineața în fiecare săptămână, și două seriale cele mai votate vor fi difuzate în duminica respectivă. Topicul serialelor se va schimba săptămânal: de exemplu vor concura două seriale despre supereroi (Haideți, tineri titani! și Lego Ninjago: Maeștrii Spinjitzului) iar în alt weekend două seriale despre prietenie (Aventurile fraților urși și Uimitoarea lume a lui Gumball).
Aventurile fraților urși: EPISOADE NOI
Din 31 iulie, difuzare de luni până vineri la ora 16:45 / în reluare în weekend la ora 12:45

Grizz, Panda și Ursul polar sunt trei urși care se străduiesc din răsputeri să se adapteze la lumea oamenilor! Se pot ei integra în societatea americană? Nu-i deloc sigur, dar e amuzant să-i vezi cum încearcă! Chiar dacă sunt un trio cam exotic, prietenia dintre Grizz, Panda și Ursul Polar este de nezdruncinat.


Sursă: Turner

4 comentarii:

 1. Pai si Un show obisnuit va mai rula la urm

  RăspundețiȘtergere
 2. Teen Titans go👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

  RăspundețiȘtergere
 3. Teen Titans go👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

  RăspundețiȘtergere
 4. Vreau episoade noi din Steven Universe

  RăspundețiȘtergere