marți, 3 ianuarie 2017

„Penn Zero: Erou Part-Time” - O nouă serie animată de aventuri și comedie din 14 ianuarie la Disney Channel

O nouă serie animată de comedie și aventură are premiera în 14 ianuarie (la 09:30) la Disney Channel: Premiera „Penn Zero: Erou Part-Time”.


„Penn Zero: Erou Part-Time” urmărește aventurile lui Penn Zero și prietenilor lui Sashi, ajutorul lui supra-calificat cu jumătate de normă, și Boone, istețul part-time sub-calificat al grupului, în timp ce călătoresc în alte dimensiuni pentru a prelua rolul de eroi pe timp de nevoie. Fiecare misiune poartă echipa în lumi epice imprevizibile unde cei trei trebuie să se lupte cu Rippen, răufăcătorul part-time și minionul său, Larry. Fie deghizat ca un super-erou, prințul-pește, polițistul clovn, un monstru gigant sau jucărie în miniatură, Penn se folosește de toate aptitudinile sale neconvenționale, dar eroice pentru a salva ziua – în felul său propriu.

Noi episoade se vor difuza în fiecare sâmbătă și duminică de la 09:30 și în reluare de la 17:05.

Seria „Penn Zero: Erou Part-Time” este creată de Jared Bush („All of Us”, „Zootopia”) care este și producător executiv, și Sam Levine („Tarzan”, „Bolt”). De asemenea, Bush este și scenarist, iar Levine are rolul de supervising director și vocea lui Phyllis și Phil.

Sursa: Disney Channels Worldwide

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu