miercuri, 29 iunie 2016

Noutăți în iulie 2016 la JimJam

JimJam a pregătit în luna iulie un serial nou.Boj: SERIAL NOU
Începe pe 1 iulie, în fiecare zi la ora 08:10 cu câte două episoade

Boj este sufletul petrecerilor de vacanță și cel care este în stare să pună prietenia pe primul loc. Când Boj apare în Giggly Park la joacă cu prietenii lui, distracția se declanșează. Boj adoră să își ajute prietenii și vecinii cu idei „Boj-a-boom” prin care face lucruri din alte lucruri. „Boj-ing”-ul său improvizat îi face pe toți fericiți și unește întreaga comunitate mai mult ca niciodată.

Boj: Tabăra de aventură: EPISOD SPECIAL
Pe 2 iulie la ora 18:00

Când vărul Hoj se alătură lui Boj și prietenilor lui în tabăra de aventuri, toată lumea întâmpină o dificultate în a se împrieteni cu el. Boj vine cu o idee „boj-a-boom” pentru a-l face pe Hoj să se integreze.

Sâmbăta sporturilor: MARATON
În fiecare sâmbătă de la ora 11:00

Sursă: TVmania.ro

luni, 13 iunie 2016

Noutăți în iulie 2016 la Cartoon Network


Votează și privește!BLOC DE PROGRAME
Începe pe 3 iulie, în fiecare duminică de la ora 10:00

Celor de la Cartoon Network chiar le pasă de opinia telespectatorilor. De aceea în această lună cei tineri vor putea vota pentru grila de duminică dimineața în fiecare săptămână, și două seriale cele mai votate vor fi difuzate în duminica respectivă. Topicul serialelor se va schimba săptămânal: de exemplu vor concura două seriale despre supereroi (Haideți, tineri titani! și Lego Ninjago: Maeștrii Spinjitzului) iar în alt weekend două seriale despre prietenie (Aventurile fraților urși și Uimitoarea lume a lui Gumball).


Fetițele Powerpuff: EPISOADE NOI
Încep pe 25 iulie, difuzare de luni până vineri la ora 16:05 / în reluare la ora 07:45

Să salvezi lumea în fiecare zi înainte de culcare nu este o treabă atât de ușoară. Cele mai tari fetițe cu superputeri se întorc pe micile ecrane pentru a ne salva în continuare de necazurile ce apar în orașul Townsville. Ele vor avea din nou de a face cu răufăcători ca maimuța mutant Mojo Jojo, supraputernicul și infernalul El, morocănosul Fuzzy Lumpkins și mulți alții, printre care și noi dușmani nemaivăzuți până acum.


Un show obișnuit: EPISOADE NOI (S7)
Încep pe 11 iulie, difuzare de luni până vineri la ora 19:00 / în reluare la ora 21:10

Mordecai și Rigby continuă să ne încânte în sezonul 7 din Un show obișnuit, cu și mai multă acțiune, râsete și dramă. Vedeți cum Rigby îl ajută pe Mordecai făcându-i un cadou special de ziua lui, deoarece acesta a spus că Rigby îi face cele mai proaste cadouri. De asemena mai puteți vedea cum Belson devine dependent de filmulețe de pe net cu pisicuțe drăguțe, și multe altele.

Noutăți în iulie 2016 la Megamax

Luna aceasta la Megamax este dedicată blocurilor de programe.Dimineața sporturilor: BLOC DE PROGRAME
Din 17 iulie în fiecare zi de la ora 8:30

Seriale: Baschetbaliștii, Exaltații, Fotbal extrem


Animale hazlii: BLOC DE PROGRAME
Din 12 iulie în fiecare zi de la ora 13:00

Seriale: Angry Birds, Specii pe cale de disparițieVeverița fricoasă

sursă: AMC