sâmbătă, 28 mai 2016

Noutăți în iunie 2016 la Cartoon Network

Un amalgam de premiere va avea loc în luna aceasta la Cartoon Network, cu mult comparabil cu ceilalți ani!


Haideți, Tineri Titani!: EPISOADE NOI
Începe pe 6 iunie, difuzat de luni până vineri la ora 15:25 / în reluare la 20:20 și 7:00

Cei mai amuzanți supereroi revin la Cartoon Network, continuând să ne amuze din ce în ce mai mult în premiera sezonului 3! Vedeți în noile episoade cum Robin se deghizează în pisică pentru a atrage afecțiunea lui Starfire, cum titanii încearcă să își scoată dinții pentru a face rost ușor de bani și cum Robin se întoarce la școală.


Steven Universe: EPISOADE NOI (69, 73-84)
Începe pe 20 iunie, difuzat de luni până vineri la ora 16:05 / în reluare la 8:35

Steven Univers e un erou pe jumătate om, pe jumătate nestemată, care învaţă să salveze lumea cu puterile magice pe care le are chiar în buric. Poate că Steven nu este aşa de puternic ca Nestematele de cristal. Sau aşa de isteţ. Dar asta nu-l împiedică să li se alăture lui Granat, Ametist şi Perlă în aventurile lor magice - în care Steven găseşte întotdeauna o metodă surprinzătoare de a salva situaţia. [CartoonNetwork.ro]


Angelo e cel mai tare: EPISOADE NOI
Începe pe 27 iunie, difuzat de luni până vineri la ora 16:55 / în reluare la ora 9:25

Angelo este un băiat isteţ de 11 ani care face tot posibilul să obţină ceea ce vrea folosindu-se de arsenalul său de planuri inteligente, farmecul personal şi ajutorul celor mai buni prieteni, Sherwood şi Lola.


Superputeri supercool!: PROGRAM SPECIAL
În săptămâna de 6-10 iunie, între orele 20:00-21:10

Ia parte la cele mai tari aventuri ale celor mai tari supeeroi de la Cartoon Network, toate puse într-un program special! Vezi cum cele mai drăgălașe superfetițe se luptă să salveze lumea de monștrii, cum cei mai hazlii supereroi încearcă să salveze situația în moduri foarte hilare și aventurile kung-fu a celor șase maeștrii Spinjitzu.


Cei mai epici supereroi din Să-nceapă aventura: MARATON
Începe pe 27 iunie, difuzat de luni până vineri între orele 10:25-11:40 și 19:35-20:45

În fiecare săptămână Cartoon Network vă arată cele mai bune episoade concentrate pe câte un personaj remarcabil din Să-nceapă aventura.

luni, 9 mai 2016

Un nou film cu Grinch va sosi!

Chiar așa! În anul următor se va lansa un nou film animat cu faimosul personaj Grinch, generat de computer, iar vocea pentru personajul principal a fost deja stabilită.


În acest an a avut loc o convenție în Las Vegas, la CinemaCont, unde studiouri de filme gen Illumination Entertainmant (creatorul filmului "Sunt un mic ticălos" plus urmarea sa). Pe lângă faptul că vom avea parte de o a doua urmare a filmului "Sunt un mic ticălos", acum ne mai putem aștepta și la un nou film animat generat de computer, cu nimeni altul decât morocănosul Grinch.

Cartea originală pentru copii "Cum Grinch a furat Crăciunul", scrisă de Dr. Seuss în 1957, îl invocă pe morocănosul Grinch care face orice poate pentru a sabota Crăciunul omuleților din orașul Cineville, deoarece el nu suportă de loc această sărbătoare. Pe lângă o adaptare animată a cărții din 1966, Universal a produs și un film în acțiune pe viu în 2000, regizat de Ron Howard, unde personajul titular a fost jucat de Jim Carrey, care a primit un status de filme cult bine-meritat.
Însă acum în 2017 acest film va fi refăcut, însă cu animație. Acesta va fi al doilea film Dr. Seuss produs de Illumination Entertaiment, primul fiind "Loraxul" din 2012. Această nouă versiune va fi regizată de Peter Candeland, scripturile vor fi lucrate de Michael LeSiur iar de muzicile de fundal se va ocupa John Powell. fiind cunoscut și pentru scorurile sale muzicale la filmele "Happy Feet" plus franciza "Epoca de gheață".

Și de cine va fi jucat personajul principal? De nimeni altul decât Benedict Cumberbatch, care i-a jucat și pe Smaug și Necromancer în filmul "The Hobbit: The Desolation of Smaug", film nominalizat la Oscar în luna noiembrie, și mai este de asemenea bine cunoscut pentru rolul lui Classified în filmul "Pinguinii din Madagascar" din 2014.

Filmul este planificat a fi lansat în Statele Unite pe 10 noiembrie 2017. Nu se știe când va fi lansat și în România.