vineri, 16 decembrie 2016

Turner a anunțat achiziția globală a comediei animate „Eu și cavalerul meu”, serial distribuit internațional de Cake


Bucureşti – Cartoon Network călătorește în Evul Mediu prin achiziţia globală a serialului „Eu şi cavalerul meu”, o nouă comedie distribuită de compania internaţională de divertisment pentru copii, CAKE. Produs de renumitele companii TeamTO şi Thuristar, „Eu şi cavalerul meu” povesteşte aventurile pline de culoare ale unui trio de cavaleri în armuri strălucitoare. La începutul acestui an, serialul a avut un debut puternic în Marea Britanie, acolo unde este difuzat de televiziunea pentru copii, Boomerang. Anul viitor, serialul va fi lansat şi înţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, America Latină şi Asia-Pacific, urmând a fi difuzat la Cartoon Network, Boomerang, Boing sau POGO.

„Eu şi cavalerul meu” îi aduce pe micile ecrane pe loialul şi isteţul Jimmy Mandarin, pe prietena sa, Prinţesa Cat, dar şi pe tatăl său, Henry Mandarin, un cavaler fermecător, care deşi nu este cel mai eficient apărător al ţării, este, cu siguranţă, cel mai amuzant. Acest trio şi-a propus să facă Evul Mediu puţin mai luminos şi mai distractiv.

Producție TeamTO-Thuristar, serialul a fost creat şi regizat de Joeri Christiaen și coprodus de Canal+ Family și TéléTOON+ (Franţa), Super RTL (Germania) și RTBF și VRT Ketnet-Ouftivi (Belgia).

În România, serialul a fost lansat luna aceasta şi poate fi urmărit de luni până vineri, de la 19:40, numai la Boomerang.

Sursa: Turner.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu