vineri, 18 noiembrie 2016

Tinerii justițiari revin în acțiune!

Warner Bros. a anunțat în acest articol că în sfârșit, după aproape trei ani, mult aclamatul serial „Tinerii justițiari” („Young Justice”) va reveni cu mult așteptatul sezon al treilea. Inițial, serialul avusese ultimul episod difuzat în 2013, însă fără un sfârșit adecvat și destoinic. Acum fanii serialului vor putea spera ca serialul să aibă în sfârșit un final așa cum se cuvine.


De ceva timp pe Facebook a fost creată o pagină specială pentru fanii care vor întoarcerea serialului și chiar și o petiție online. După multe vizite, citiri și aprecieri cu sprijinul a 419.679 de fani, se pare că pagina de Facebook și-a atins în sfârșit scopul iar Warner Bros. pare a fi aruncat un ochi și îi va răsplăti în sfârșit pentru efortul mare depus.

După cum spune acest comunicat din Burbank, California (7 noiembrie 2016):

Toată echipa a revenit și este „pusă pe treabă ca de obicei”. Warner Bros. Animation a început producția unui al treilea sezon de episoade noi al serialului animat de acțiune aclamat „Tinerii justițiari”, bazat pe personajele DC Entertainment. Al treilea sezon promite noi înclinații, întorsături și amenințări periculoase pentru echipă, dar ceea ce e mai important, oportunitatea fanilor de a continua în sfârșit aventurile supereroilor lor preferați. Mai multe detalii despre noul sezon, printre care data premierii și canalul partener de difuzare, vor fi anunțate mai încolo (ceea ce s-ar putea ca din păcate Netflix să ia noile episoade, și nu Cartoon Network, fiind foarte probabil acum dacă ne uităm la starea în care se află canalul acum cu serialele sale, în special serialele cumpărate).


Numit de revista „Entertainment Weekly” ca unul din „nouă cele mai bune seriale TV de animație adaptate după benzile desenate”, „Tinerii justițiari” a fost apreciat în mod egal de critici și spectatori pentru efectele sale vizuale impresionante și povestea bogată. Serialul a avut parte de mai mult de 25 de milioane de telespectatori unici pe Cartoon Network pe parcursul celor două sezoane.

„Afecțiunea fanilor pentru «Tinerii justițiari» și cauza lor pentru mai multe episoade au rezonat cu noi dintotdeauna” a zis Sam Register, președintele Warner Bros. Animation și Warner Digital Series. „Suntem entuziasmați să punem acest serial înapoi pe ecrane pentru acești fani loiali și să dăruim o oportunitate pentru noii spectatori de a descoperi această serie excelentă”.

Producătorii Brandon Vietti și Greg Weisman se vor întoarce pentru acest sezon nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu