miercuri, 16 noiembrie 2016

Noutăți în decembrie 2016 la Disney Channel

Luna decembrie este luna magiei sărbătorilor de iarnă la Disney Channel. Serialele voastre preferate sunt difuzate în blocuri speciale de programe.

Premierele de CrăciunBLOC DE PROGRAME
din 5, de la 19:30

Nu rata episoadele cu tematică de sărbători din serialele K.C. Sub Acoperire, Austin & Ally, Liv & Maddie și Tabăra cu Peripeții, împreună cu programul special: Sania Stricată a lui Bob & Un Crăciun special cu Mickey.


Cele mai bune prietene oricând II.EPISOADE NOI
din 7, de la 17:20

Cele mai bune prietene, Cyd Ripley și Shelby Marcus, au abilitatea de a călători în timp ori de câte ori au chef și chiar și atunci când nu își doresc asta.  Acum sunt eleve în clasa a 10-a la liceu și au parte de provocări tot mai mari, mai ales când Daisy, o prințesă din secolul 16 călătorește și ea în timp...

La căldură de CrăciunBLOC DE PROGRAME
din 23, de la 08:00

La căldură de Crăciun este un bloc special de programe pe toată perioada vacanței școlare, și aduce în prim plan cele mai îndrăgite seriale în fiecare dimineață, incluzând programe precum: Jessie, Miraculos: Buburuza și Motan Noir, Baftă Charlie, Cele mai bune prietene oricând, Motanul Deghizat, Elena din Avalor, Bizaardvark și multe altele.

Pentru programul și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.

Sursa: The Walt Disney Company

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu