marți, 15 noiembrie 2016

Noutăți în decembrie 2016 la Boomerang

Decembrie aduce un nou serial la Boomerang, alături de episoade noi din serialele favorite.


Tom și Jerry se dau în spectacolEPISOADE NOI
din 8, în timpul săptămânii de la 18:45

Lui Tom îi place să se furișeze pentru a fura mâncare din frigider, dar nimic nu se compară cu un prânz copios, unde Jerry ar trebui să fie felul principal. Tom încearcă toate șiretlicurile posibile pentru a-l prinde pe Jerry, dar acest șoricel este foarte inteligent și reușește să transforme situația în avantajul lui. În cele din urmă, Tom este pedepsit pentru tot haosul creat.


Eu și cavalerul meuSERIAL NOU
din 12, în timpul săptămânii de la 19:40

O comedie despre Henry Mandarin, un cavaler fermecător, inadaptat, dar foarte curajos, despre fiul său isteț, Jimmy de M, și cea mai bună prietenă a sau din Regatul Epic, Prințesa Cat. Cat este o prințesă rebelă care se alătură în aventurile lor incredibile pentru a lupta împotriva răufăcătorilor din regat.

Împreună sunt de neoprit, iar totul devine mult mai ușor și…amuzant.


Grizzy și lemingiiEPISOADE NOI
din 5, în timpul săptămânii de la 18:15  

E mare ca un urs, puternic ca un urs, inteligent... ca un urs. În mod normal, niciun alt animal nu ar îndrăzni să îi pună la îndoială acțiunile, iar acest lucru este valabil pentru toți, mai puțin pentru un trib de animale inofensive și amuzante: lemingii.

Întrucât Grizzy și lemingii nu sunt suficient de civilizați pentru a lua în calcul posibilitatea de a conviețui în pace, cele două tabere vor încerca toate trucurile posibile pentru a submina autoritatea celeilalte părți.

Alpha and Omega: Dino DigsFILM NOU
pe 30, de la 11:00

Lemingii prezintă: Eu și cavalerul meu: BLOC DE PROGRAME
pe 31, de la 17:30

Lemingii sărbătoresc revelionul și Anul Nou la Boomerang prin prezentarea serialului „Eu și cavalerul meu”. Nebunie amuzantă cu un episod din „Grizzy și lemingii” urmat de un episod din „Eu și cavalerul meu”.

Comoara Boomerang de iarnăMARATON
din 19, de la 08:25

Pe timpul sărbătorilor, Boomerang difuzează în fiecare zi câte două seriale sub formă de maraton.

Continuă: Grizzy și lemingii (EPISOADE NOI), Draculaș, vampirul iepuraș (EPISOADE NOI), O iarnă haioasă cu Tom și Jerry (MARATON), Patrula junglei în acțiune (EPISOADE NOI), Timp cu familia (BLOC DE PROGRAME), BOOM BOOM BOOM (MARATON), Detectivi în acțiune (BLOC DE PROGRAME).

Pentru programul și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.

Sursa: Turner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu