sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Două episoade noi pilot de către Cartoon Network în 2016

În această toamnă, Cartoon Network a dat comandă pentru două episoade scurte pilot din care se speră că vor ieși seriale noi. Haideți să vedem ce a fost lansat de către studioul Cartoon Network în acest noiembrie.


Pe 2 noiembrie a fost lansat „Infinity Train”. În acest scurtmetraj, personajul principal numit Tulip învață să-și dea la o parte interesele pentru a-și putea face intrarea într-un tren misterios ca să îl ajute pe regele tuturor cățelușilor să salveze oamenii. Tulip este ajutată și însoțită de amicul său robotic, One-One. După cum sugerează numele, ,,Infinity Train" (tradus în română ca ,,Trenul infinitului") este un tren care merge pentru eternitate și fiecare vagon prezintă o tematică sau o lume diferită. Dacă acest serial este ales, atunci există un mare potențial pentru idei de episoade.

Judecând după aparențe, este similar cu episodul „Trenul temniță” din „Să-nceapă aventura”, dar are hazardul și surealismul lui „Un show obișnuit”, precum și atmosfera din „Dincolo de hotarul grădinii” deoarece personajul principal este blocat într-un mediu inconjurător straniu.


Infinity Train” este creat și scris de Owen Dennis de la „Un show obișnuit”, împreună cu Nick Cross de la „Dincolo de hotarul grădinii” lucrând ca director de artă. Conform comentariilor de pe YouTube de până acum, părerile spectatorilor sunt majoritatea pozitive, însă până la urmă este decizia lui Cartoon Network dacă vrea să îl transforme într-un serial de televiziune sau ca o serie de scurtmetraje pentru aplicația Cartoon Network Anything.
Pe 1 noiembrie Cartoon Network a lansat online un alt episod pilot, și anume „Victor & Valentino”, care a avut premiera mai înainte la televizor pe 29 octombrie. Premisa acestuia este că cele două personaje titulare trebuie să lucreze împreună pentru a supraviețui unui labirint din lumea interlopă.


Acesta are o tematică mexicană de Ziua Morților (Dia de los Muertos)/aztecă și pare a avea elemente din alte două seriale marca Warner Bros./Cartoon Network în mixtură: „Mucha Lucha” și „Negrele aventuri ale lui Billy și Mandy”. „Victor & Valentino este creat de Diego Molano.Motivul principal și unic pentru care Cartoon Network Studios produce astfel de scurtmetraje este pentru a încerca noi idei care ar putea fi alese și transformate într-un nou serial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu