marți, 22 noiembrie 2016

Cartoon Network a câştigat trei premii BAFTA pentru copii

Cartoon Network a fost declarat câștigător de trei ori la premiile BAFTA pentru copii, animaţiile câştigătoare fiind „Aventurile fraţilor urşi” şi “Uimitoarea lume a lui Gumball”.



Londra, 21 noiembrie 2016: Animaţia „Uimitoarea lume a lui Gumball” a fost marele câştigător al Premiilor BAFTA pentru copii, eveniment care a avut loc ieri la Londra. Serialul a primit premiul pentru Cel mai bun scenarist şi pentru Cea mai bună animaţie, ajungând să deţină opt distincţii BAFTA. Cartoon Network nu s-a oprit aici, „Aventurile fraţilor urşi” câştigând la categoria Cel mai bun show internaţional.

„Aventurile Fraţilor urşi” este un serial care spune povestea a trei fraţi urşi care încearcă să se adapteze societăţii umane. Animaţia a avut o concurenţă acerbă în cadrul competiţiei, printre concurenţi numărându-se „SpongeBob Pantaloni Pătraţi”, dar şi „Peter Rabbit”. La rândul său, „Uimitoarea lume a lui Gumball” a învins creaţii de notorietate, cum ar fi „Sean the Sheep”, „Stick Man” şi „Motanul deghizat”.

Ian McDonough, Senior Vice President şi Managing Director Turner, responsabil pentru Europa de Nord, a spus:

“Ce succes incredibil pentru Cartoon Network! «Aventurile fraţilor urşi» şi «Uimitoarea lume a lui Gumball» sunt exemple sclipitoare pentru ceea ce Cartoon Network are de transmis – seriale unice, amuzante şi spectaculoase. Suntem foarte mândri de acest succes şi este o onoare să avem şi recunoaşterea BAFTA.”

Aceste trei premii au ridicat la treisprezece numărul distincţiilor obţinute de Cartoon Network în 2016.

Sursa: Turner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu