sâmbătă, 15 octombrie 2016

Noutăți în noiembrie 2016 la Cartoon Network

În luna noiembrie, Cartoon Network continuă cu noi episoade din serialele voastre favorite. La sfârșitul lunii, maratoanele de iarnă vor apărea în program.


Fetițele Powerpuff: EPISOADE NOI
De luni până vineri, începând cu 14 noiembrie, de la 15:55

Dulce, acrișor și ceva fermecător. Iată ingredientele alese pentru a crea fetițele perfecte, dar profesorul Utonium a adăugat, din greșeală, încă un ingredient: Elementul X. Așa au apărut fetițele Powerpuff. Blossom, Buttercup și Blossom își folosesc superputerile pentru a salva lumea de răufăcători și pericole. Ele sunt trei eroine care jonglează între a salva lumea și școală.


Aventurile fraților urși: EPISOADE NOI
De luni până vineri, începând cu 28 noiembrie, de la 17:50

Grizz, Panda și Ursul Polar sunt trei urși care fac tot ce le stă în putință pentru a fi parte a societății umane.

Deși încearcă să facă tot ce face un om adevărat (merg la cumpărături, încearcă să devină faimoși pe internet, participă la diverse concursuri, etc.), se pare că integrarea în lumea modernă nu este tocmai un lucru ușor, mai ales când trebuie să renunțe la instinctele lor.

În cele din urmă, ei realizează că prietenia dintre ei este mai presus de orice.


Clarence: EPISOADE NOI
De luni până vineri, începând cu 21 noiembrie, de la 18:15

Entuziast și curios din fire, lui Clarence îi place totul, pentru că totul i se pare extraordinar. Cu atitudinea lui unică, fiecare zi e cea mai frumoasă dintre toate.

Într-o lume gălăgioasă, Clarence vede întotdeauna partea bună a lucrurilor și îi molipsește pe toți cu optimismul său extraordinar. Pentru el fiecare zi este motiv de bucurie.


Maraton de iarnă: MARATON
În fiecare duminică, începând cu 27 noiembrie, între 07:00-22:00

Sezonul de iarnă a sosit și nimic nu poate fi mai bine acasă decât să te bucuri de serialele tale preferate o zi întreagă în timp ce afară ninge și e frig. De aceea Cartoon Network a pregătit un maraton de iarnă pentru a te bucura de episoade întregi al unui anumit serial toată ziua!


Nu-mi spune prințesă!: BLOC DE PROGRAME
Pe 12 noiembrie, de la 13:50 la 17:00

Buttercup nu dorește în niciun fel să i se zică prințesă și asta pentru că ea nu se comportă deloc precum una. Ea vrea să arate acest lucru luându-le și pe celelalte fete de la Cartoon Network să îi ia parte. Așa că acest bloc de programe este dedicat „puterii feminine”, cu episoade avându-le ca protagoniste pe fete, din seriale precum Fetițele Powerpuff (Buttercup), Uimtoarea lume a lui Gumball (Nicole Watterson), Steven Universe (Nestematele de cristal și Sadie), Să-nceapă aventura (Prințesa Gumiță, Prințesa Flamă și Marceline), Un show obișnuit (Margaret) și Haideți, tineri titani! (Starfire și Raven)

Sursa: Tuner

Un comentariu: