vineri, 30 septembrie 2016

„Să-nceapă aventura” se termină în 2018

După „Un show obișnuit”, și „Să-nceapă aventura” este anulat. Serialul se va termina în 2018, după al nouălea sezon. Încă nu este clar dacă decizia a fost luată doar de postul de televiziune, de Pendleton Ward sau de ambele părți. 


Este al doilea serial important anulat în acest an de către Cartoon Network în acest an. Animația distinsă cu numeroase premii care a început în 2010, se va termina după al nouălea sezon, care va fi completat cu o mini-serie și câteva părți speciale.

Într-o declarație oficială, Cartoon Network a promis că ultima difuzare a serialului de animație ”Să-nceapă aventura” va îngloba cele „142 de jumătăți de oră”, care includ episoade noi, mini-serii, episoade speciale și mai „multe” mistere.

„<<Să-nceapă aventura>> a fost un proiect făcut din pasiune și pentru oamenii din echipă care au pus suflet în artă și în povești,” spune Pendleton Ward, creatorul serialului. „Am încercat să punem în fiecare episod ceva autentic și grăitor din viețile noastre și să facem un serial care a fost individual pentru noi și care a de asemenea și glume! Sunt foarte fericit că s-a unit cu un public pentru atât de mult timp. Este ceva special, cred.”

Exemplu de „title card”. Fiecare episod avea unul diferit, una dintre particularitățile acestui serial. Fiecare era diferit, pentru a face episodul diferit de celelalte.

Datorită aprecierii criticilor și a atracției făță de mai multe generații, serialul a atras un număr mare de guest star-uri de-a lungul anilor: Neil Patrick Harris, Mark Hamill, Maria Bamford, George Takei și Paul Reubens, ca să numim doar câțiva, au dat voce câtorva personaje. Și creatorul serialul „Familia Simpson”, Matt Groening, este un fan al acestei animații; După cum am scris aici, o scurtă încrucișare între cele două seriale a avut loc recent.

De asemenea, serialul a fost distins cu numeroase premii, precum Emmy Awards, BAFTA,  Annie, Peabody, Teen Choice, Motion Picture Sound Editors, IGN Summer Movie și Behind the Voices Actors. 


Sezonul al nouălea este în producție și sperăm că ne va răspunde mai multor întrebări obositoare precum „Va fi oare Regele Gheții fericit vreodată?”, „Ce se întâmplă cu Mentosan?” și „Stai așa, Abraham Lincoln a fost mereu Regele de pe Marte?”

Opinia editorului: Văzând că și „Un show obișnuit” se va termina după al optulea sezon, și sfârșitul lui „Să-nceapă aventura” poate marca finalul unei ere Cartoon Network, o eră dominată de sloganul „CHECK IT.” și personaje precum Rigby, Mordecai, Gumball, Darwin, Finn, Jake și nu numai. Putem totuși să sperăm că vom avea parte în continuare de seriale cel puțin la fel de bune precum cele care se vor termina.

Surse: EntertainmentWeekly, IGN, Vanity Fair.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu