luni, 19 septembrie 2016

Noutăţi în octombrie 2016 la HBO

Un nou film vine în octombrie la HBO.


Zootropolis – (AKA. Zootopia)FILM NOU
duminică, 23 octombrie, de la 09:05 / reluare de la 21:00; miercuri, 26 octombrie, de la 21:00; joi, 27 octombrie, de la 11:10; sâmbătă, 29 octombrie, de la 07:35 & 18:05


În moderna metropolă animalieră Zootopia, ofițerul Judy Hopps abia așteaptă să se ocupe de primul său caz, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să facă echipă cu escrocul Nick Wilde ca să-l rezolve.

Filmul, o producție Walt Disney Animation Studios, este o comedie plină de aventuri plasată în Zootopia, o metropolă animalieră modernă. Orașul este un loc cu cartiere ca elegantul Sahara Square și neospitalierul Tundratown unde animale din toate mediile locuiesc împreună – un loc unde indiferent cine ești, de la cel mai mare elefant la cel mai mic rozător, poți fi orice își dorești. Dar când ofițerul Judy Hopps ajunge aici, ea descoperă că nu este ușor să fie prima iepuroaică din poliție unde sunt multe animale mari și dure. Hotărâtă să-și demonstreze valoarea, ea acceptă cu bucurie șansa de a se ocupa de un caz important chiar dacă asta înseamnă că trebuie să facă echipă cu vulpoiul Nick Wilde, un escroc cu gura mare, ca să rezolve misterul.

Sursa: HBO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu