joi, 15 septembrie 2016

Noutăţi în octombrie 2016 la Cartoon Network

Octombrie este o lună extraordinară la Cartoon Network. Două seriale continuă cu episoadele noi iar Ben 10 revine într-o formulă nouă. Voi pe care îl aşteptaţi?Ben 10SERIAL NOU
Începând cu luni, 10 octombrie, de luni până vineri de la 15:25

Ben 10 urmăreşte transformările extraterestre ale lui Ben, un puşti de 10 ani, în încercarea de a salva lumea de răufăcători.

În timpul vacanței de vară, energicul Ben Tennyson călătorește alături de bunicul Max și verișoara Gwen în căutare de distracție. Dar, când Ben descoperă un Omnitrix misterios, o lume uimitoare de extratereștri i se deschide.


Să-nceapă aventura: NOI EPISOADE
Începând cu luni, 17 octombrie, de luni până vineri de la 19:30

E timpul pentru o nouă aventură!

Cu omul Finn și câinele Jake, aventura nu se încheie niciodată. Dar, de această dată, totul devine mult mai palpitant, căci locuitorii tărâmului Ooo ascund o mulțime de secrete, iar pericolele se ivesc la tot pasul.

Când tărâmul Ooo este în primejdie, doar Finn și Jake pot să readucă lumea la normal.


Unchiul Bunic: NOI EPISOADE MARATON
Începând cu luni, 3 octombrie, de luni până vineri de la 18:35 / maratonul începe sâmbătă, 1 octombrie, de la 17:00

Bună dimineața! Sau bună ziua! Sau bună seara! Sau orice este acum acolo unde te afli!

Cea mai tare comedie, Unchiul Bunic, se întoarce la Cartoon Network cu o mulțime de aventuri. De această dată, lumea Unchiului Bunic arată un pic diferit (bine, foarte diferit!) pentru că acesta vrea să îi ajute pe toți, chiar și atunci când ei nu au neapărat nevoie de ajutor.

La început, planurile Unchiului Bunic par fără sens dar, la final, lucrurile evoluează în favoarea lui, iar problema este rezolvată.


Angelo e cel mai tare: NOI EPISOADE
Începând cu luni, 24 octombrie, de luni până vineri de la 16:50

Poate te întrebi oare ce înseamnă argoul „cel mai tare”? Înseamnă şmecher, stilat sau cineva care îndrumă oamenii. Toate acestea îl caracterizează pe Angelo, protagonistul din „Angelo e cel mai tare! Este un băiat care are unsprezece ani, iar pentru a-şi îndeplini obiectivele, trebuie să utilizeze fie magia lui personală, fie planurile sale malefice, pentru a-şi ajuta prietenii lui: Sherwood şi Lola. Al treilea sezon continuă în octombrie!

Sursa: Turner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu