vineri, 19 august 2016

Noutăţi în septembrie 2016 la Cartoon Network

Toamna începe la Cartoon Network cu premiere, în stilul cu care ne-a obişnuit până acum.


Familia RegalăSERIAL NOU
Duminică, 11 septembrie, de la 17:00

Familia Regală aruncă o privire în viața excentrică și disfuncțională a unei familii regale, în timp ce se pregătește pentru Festivalul Yule Hare. Pentru ei vacanța este una foarte agitată, mai ales pentru că sunt o familie regală, însă această familie încearcă să rămână unită pe durata întregului festival. Vor fi o mulțime de emoții incitante, bucate delicioase, muzicanți de seamă dar, cel mai important: o familie care va stârni hohote de râs.Dragonii: În marele necunoscutEPISOADE NOI (ep. 54-66)
Începând cu luni, 12 septembrie, în timpul săptămânii de la 14:10

Vikingii din Insula Tontului au învăţat să dreseze dragoni, dar încă nu s-au obişnuit cu ei!

Acum misiunea lui Sughiț și a prietenilor săi este și mai importantă: să exploreze noi lumi, să găsească dragoni nemaivăzuţi până acum şi pună capăt războiului dintre vikingi şi dragoni, odată pentru totdeauna.Nexo KnightsEPISOADE NOI (ep. 11-20)
Începând cu luni, 19 septembrie, în timpul săptămânii de la 15:00

Clay, Aaron, Macy, Lance și Axl învață codul cavalerilor pentru a salva regatul Knighton  de Jestro și armata lui.

Cei cinci cavaleri sunt îndrumați de mentorul lor, Merlok, care folosește magia digitală pentru a pune capăt planurilor lui Jestro, un fost bufon care dorește cu orice preț să se răzbune.Un show obişnuitEPISOADE NOI (ep. 107–111a, 112–114, 115b–116)
Începând cu luni, 26 septembrie, în timpul săptămânii de la 19:00

În sezonul al şaptelea din Un show obişnuit, Thomas se întoarce pentru a petrece cu fostul lui coleg şi pentru a avea о ultimă "seară a băieţilor". Într-un alt episod, Rigby termină cu studiile sale şi balul său de absolvire are loc. Trebuie să ia maşina tatălui său (fără să-i zică acestuia) şi s-o aducă pe Eileen la ceremonie.Tom şi JerryMARATON DE FILME

Sâmbătă, 17 septembrie, de la 17:00

Pentru a veni în întâmpinarea premierei filmului Tom & Jerry: Robin Hood and his Merry Mouse, Cartoon Network a pregătit un maraton cu trei filme diferite Tom şi Jerry.

sursa: Turner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu