vineri, 19 august 2016

Noutăţi în septembrie 2016 la Boomerang

Luna septembrie pentru Boomerang este alcătuită în mare parte doar din episoade noi.


Fii tare, Scooby-Doo!NOI EPISOADE (ep. 20-26)
La fiecare sfârşit de săptămână, începând cu sâmbătă, 10 septembrie, de la 12:00

Scooby-Doo adoră să se plimbe cu mașina misterelor, dar nu și atunci când un nou mister trebuie dezlegat. Din fericire, prietenul său cel mai bun, Shaggy, este acolo atunci când lucrurile devin înfricoșetoare.

Misterele se țin lanț, frica e la ordinea zilei, iar năzbâtiile sunt și mai buclucașe, căci Scooby și Shaggy reușesc să dea nas în nas cu răufăcătorii ori de cate ori sunt în căutare de gustări.

Deși fuge de vârcolaci și vrăjitoare, Scooby atrage răufăcătorii mai ceva ca un magnet.

Fii tare, Scooby-Doo!
Patrula junglei în acţiuneNOI EPISOADE (ep. 27-38)
Începând cu luni, 26 septembrie, de luni până vineri de la 16:55

Patrula junglei în acţiune este povestea fascinantă a lui Maurice, un pinguin care a crescut în junglă şi care crede că este un tigru feroce. El este întotdeauna însoţit de fiul său adoptat, Junior, un peşte tigrat, pe care îl învaţă să fie cea mai de temut fiară din junglă.

Maurice este pus la mare încercare, căci, în curând, trebuie să apere jungle de pericolele iminente. Bunii săi prieteni, Miguel, Gilbert, Fred, Beatricia şi Al şi Bob sunt alături de el şi împreună devin eroii junglei.

De acum, patrula junglei este în acţiune şi vine să rezolve problemele tuturor locuitorilor din junglă!


Oddbods - SerialulNOI EPISOADE
Începând cu luni, 12 septembrie, de luni până vineri de la 18:10

Oddbods sunt creaturi blănoase şi poznaşe. Fiecare are o personalitate distinctă la fel ca blana pe care o poartă şi nu seamănă deloc unul cu celălalt, dar când sunt împreună, te poţi aştepta la orice.

Pentru ei, orice este amuzant, chiar şi atunci când trebuie să aştepţi autobuzul sau când te prinde ploaia. Situaţiile de zi cu zi sunt mai hazlii atunci când micii poznaşi sunt prin preajmă.


Bugs! O producţie Looney TunesNOI EPISOADE
Începând cu luni, 19 septembrie, de luni până vineri de la 18:25

Noul serial focusat pe Bugs Bunny te face să-ţi aduci aminte de clasicele scurtmetraje Looney Tunes, cu episoadele sale scurte şi încearcă să aducă înapoi atmosfera serialelor clasice. Bugs trebuie să-l păcălească pe Yosemite Sam alături de noile personaje (Bigfoot şi Squeaks), Coiotul Wile E., Road Runner şi alte persoane clasice care se întorc.


Detectivi în acţiuneMARATON
Sâmbătă şi duminică, 3 şi 4 septembrie, de la 17:30

Boomerang va avea două zile de rezolvat mistere în septembrie, dar de această dată, în loc de Mistere SRL, faimosoul duo format dintr-o pisică şi un şoarece va fi în prim-plan. În episoadele relevante din Tom şi Jerry se dau în spectacol, în loc de urmăriri şi alergări... sau pe lângă ele, ei rezolvă mistere incredibile.

sursa: Turner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu