luni, 13 iunie 2016

Noutăți în iulie 2016 la Cartoon Network


Votează și privește!BLOC DE PROGRAME
Începe pe 3 iulie, în fiecare duminică de la ora 10:00

Celor de la Cartoon Network chiar le pasă de opinia telespectatorilor. De aceea în această lună cei tineri vor putea vota pentru grila de duminică dimineața în fiecare săptămână, și două seriale cele mai votate vor fi difuzate în duminica respectivă. Topicul serialelor se va schimba săptămânal: de exemplu vor concura două seriale despre supereroi (Haideți, tineri titani! și Lego Ninjago: Maeștrii Spinjitzului) iar în alt weekend două seriale despre prietenie (Aventurile fraților urși și Uimitoarea lume a lui Gumball).


Fetițele Powerpuff: EPISOADE NOI
Încep pe 25 iulie, difuzare de luni până vineri la ora 16:05 / în reluare la ora 07:45

Să salvezi lumea în fiecare zi înainte de culcare nu este o treabă atât de ușoară. Cele mai tari fetițe cu superputeri se întorc pe micile ecrane pentru a ne salva în continuare de necazurile ce apar în orașul Townsville. Ele vor avea din nou de a face cu răufăcători ca maimuța mutant Mojo Jojo, supraputernicul și infernalul El, morocănosul Fuzzy Lumpkins și mulți alții, printre care și noi dușmani nemaivăzuți până acum.


Un show obișnuit: EPISOADE NOI (S7)
Încep pe 11 iulie, difuzare de luni până vineri la ora 19:00 / în reluare la ora 21:10

Mordecai și Rigby continuă să ne încânte în sezonul 7 din Un show obișnuit, cu și mai multă acțiune, râsete și dramă. Vedeți cum Rigby îl ajută pe Mordecai făcându-i un cadou special de ziua lui, deoarece acesta a spus că Rigby îi face cele mai proaste cadouri. De asemena mai puteți vedea cum Belson devine dependent de filmulețe de pe net cu pisicuțe drăguțe, și multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu