luni, 9 mai 2016

Un nou film cu Grinch va sosi!

Chiar așa! În anul următor se va lansa un nou film animat cu faimosul personaj Grinch, generat de computer, iar vocea pentru personajul principal a fost deja stabilită.


În acest an a avut loc o convenție în Las Vegas, la CinemaCont, unde studiouri de filme gen Illumination Entertainmant (creatorul filmului "Sunt un mic ticălos" plus urmarea sa). Pe lângă faptul că vom avea parte de o a doua urmare a filmului "Sunt un mic ticălos", acum ne mai putem aștepta și la un nou film animat generat de computer, cu nimeni altul decât morocănosul Grinch.

Cartea originală pentru copii "Cum Grinch a furat Crăciunul", scrisă de Dr. Seuss în 1957, îl invocă pe morocănosul Grinch care face orice poate pentru a sabota Crăciunul omuleților din orașul Cineville, deoarece el nu suportă de loc această sărbătoare. Pe lângă o adaptare animată a cărții din 1966, Universal a produs și un film în acțiune pe viu în 2000, regizat de Ron Howard, unde personajul titular a fost jucat de Jim Carrey, care a primit un status de filme cult bine-meritat.
Însă acum în 2017 acest film va fi refăcut, însă cu animație. Acesta va fi al doilea film Dr. Seuss produs de Illumination Entertaiment, primul fiind "Loraxul" din 2012. Această nouă versiune va fi regizată de Peter Candeland, scripturile vor fi lucrate de Michael LeSiur iar de muzicile de fundal se va ocupa John Powell. fiind cunoscut și pentru scorurile sale muzicale la filmele "Happy Feet" plus franciza "Epoca de gheață".

Și de cine va fi jucat personajul principal? De nimeni altul decât Benedict Cumberbatch, care i-a jucat și pe Smaug și Necromancer în filmul "The Hobbit: The Desolation of Smaug", film nominalizat la Oscar în luna noiembrie, și mai este de asemenea bine cunoscut pentru rolul lui Classified în filmul "Pinguinii din Madagascar" din 2014.

Filmul este planificat a fi lansat în Statele Unite pe 10 noiembrie 2017. Nu se știe când va fi lansat și în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu