sâmbătă, 28 mai 2016

Noutăți în iunie 2016 la Cartoon Network

Un amalgam de premiere va avea loc în luna aceasta la Cartoon Network, cu mult comparabil cu ceilalți ani!


Haideți, Tineri Titani!: EPISOADE NOI
Începe pe 6 iunie, difuzat de luni până vineri la ora 15:25 / în reluare la 20:20 și 7:00

Cei mai amuzanți supereroi revin la Cartoon Network, continuând să ne amuze din ce în ce mai mult în premiera sezonului 3! Vedeți în noile episoade cum Robin se deghizează în pisică pentru a atrage afecțiunea lui Starfire, cum titanii încearcă să își scoată dinții pentru a face rost ușor de bani și cum Robin se întoarce la școală.


Steven Universe: EPISOADE NOI (69, 73-84)
Începe pe 20 iunie, difuzat de luni până vineri la ora 16:05 / în reluare la 8:35

Steven Univers e un erou pe jumătate om, pe jumătate nestemată, care învaţă să salveze lumea cu puterile magice pe care le are chiar în buric. Poate că Steven nu este aşa de puternic ca Nestematele de cristal. Sau aşa de isteţ. Dar asta nu-l împiedică să li se alăture lui Granat, Ametist şi Perlă în aventurile lor magice - în care Steven găseşte întotdeauna o metodă surprinzătoare de a salva situaţia. [CartoonNetwork.ro]


Angelo e cel mai tare: EPISOADE NOI
Începe pe 27 iunie, difuzat de luni până vineri la ora 16:55 / în reluare la ora 9:25

Angelo este un băiat isteţ de 11 ani care face tot posibilul să obţină ceea ce vrea folosindu-se de arsenalul său de planuri inteligente, farmecul personal şi ajutorul celor mai buni prieteni, Sherwood şi Lola.


Superputeri supercool!: PROGRAM SPECIAL
În săptămâna de 6-10 iunie, între orele 20:00-21:10

Ia parte la cele mai tari aventuri ale celor mai tari supeeroi de la Cartoon Network, toate puse într-un program special! Vezi cum cele mai drăgălașe superfetițe se luptă să salveze lumea de monștrii, cum cei mai hazlii supereroi încearcă să salveze situația în moduri foarte hilare și aventurile kung-fu a celor șase maeștrii Spinjitzu.


Cei mai epici supereroi din Să-nceapă aventura: MARATON
Începe pe 27 iunie, difuzat de luni până vineri între orele 10:25-11:40 și 19:35-20:45

În fiecare săptămână Cartoon Network vă arată cele mai bune episoade concentrate pe câte un personaj remarcabil din Să-nceapă aventura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu