duminică, 3 aprilie 2016

Noutăți în aprilie 2016 la Boomerang

Luna aprilie la Boomerang este dedicată episoadelor noi.Bugs: O producție Looney Tunes: EPISOADE NOI (14-23)
Începând din 23 aprilie în fiecare weekend la ora 12:25

În acest serial, Bugs Bunny părăsește lumea sitcomului și revine la firea lui de comedie slapstick. Acesta va avea parte de noi aventuri hazlii și va întâlni noi personaje, printre care uriașul dar prietenosul Bigfoot, și se va confrunta cu noi dușmani, printre care Iepurele Sumbru și Nerușinatul O'Scanty, spiridușul. Însă Bugs nu face nimic fără ca prietenul său cel mai bun, veverițoiul Squeaks, să-i stea alături.


Mr. Bean: EPISOADE NOI (79-104) ANULATE PÂNĂ PE 30 MAI
Începând din 11 aprilie de luni până vineri la ora 16:30 / în reluare la ora 08:25

Vino alături de Mr. Bean și de cel mai bun prieten al său (un ursuleț de pluș) în cele mai ciudate și amuzante aventuri. Cei doi vor avea de furcă cu vecina lor, răutăcioasa doamnă Wicker, și cu pisica acesteia. [Boomerang.ro]


Ziua Tom și Jerry: MARATON
Pe 2 aprilie toată ziua de la ora 07:00

Bucurați-vă de faimosul duo pisică-șoarece o zi întreagă, într-un megamaraton gigantic. Tom încearcă din răsputeri să îl prinde pe micuțul Jerry și să îl mănânce, însă șoricelul cel isteț îi pune întotdeauna verde în față iar Tom pierde întotdeauna! Desenele clasice Tom și Jerry, "Tom și Jerry în copilărie", "Povești cu Tom și Jerry" și "Tom și Jerry se dau în spectacol", toate aceste patru seriale se vor difuza toată ziua una după alta, doar pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu