joi, 4 februarie 2016

Rickman și Bowie sunt amintiți de familia Simpson, a cărui creator planifică un nou serial animat

Două știri importante au apărut în ultimele zile în legătură cu familia Simpson. În primul rând aceasta a plătit tribut și a amintit de muzicianul David Bowie și actorul de la Hollywood Alan Rickman, amândoi fiind decedați datorită unor atacuri de cancer. În al doilea rând Matt Groening, creatorul familiei Simpson, a semnat un contract cu Netflix pentru un nou serial de animație.


Acest clip provine dintr-un episod din 2013 cu tema de ziua îndrăgodtiților, intitulat Love Is A Many-Splintered Thing, în care Bart încearcă să impresioneze pe o fată prin a viziona filmul "Love, Indubitably", o parodie după filmul clasic Love Actually. Datorită știrilor tragice despre moartea lui Bowie și Rickman acum trei săptămâni, în episod apare un fragment de 60 de secunde cu caricaturi ale celor doi care a primit o revărsare euforică de către fanii lor îndrăgiți. În scenă îi putem vedea pe Rickman îmbrăcat ca profesorul Snape, în timp ce cântecul de succes al lui Bowie All The Young Dudes poate fi auzit în fundal. Starul Harry Potter declară "Love is more powerful than all my magic" ("Iubirea este mai puternică decât toată magia mea").

Producătorii executivi ai serialului Familia Simpson, Al Jean și Matt Selman, au postat un tribut către Bowie pe Twitter, prin a da share unor schițe cu machete ale lui. Al spune ".@TheSimpsons tribute to a genius," ("Un tribut @TheSimpsons către un geniu") iar Matt a scris "This is as close as we ever got to having David Bowie on The Simpsons." ("Asta este tot ce am putut pentru a-l avea pe David Bowie în Familia Simpson").

Știrile despre moartea lui Bowie după o luptă de 18 luni împotriva cancerului au fost confirmate pe 11 ianuarie, două zile după lansarea ultimului său album Blackstar. Descris ca fiind un "cadou de adio" pentru fani, discul a fost lansat pe 8 ianuarie, cea de-a 69-a aniversare a artistului.

Între timp Rickman - cunoscut pentru rolul său în franciza Harry Potter și rolul maleficului Hans Gruber din Die Hard, a decedat înconjurat de rude și prieteni pe 14 ianuarie.

În stânga: Matt Groening, creatorul familiei Simpson și al serialului Futurama 
Serialul din nou a dat răspuns rapid după ce evenimentele adevărate din Paris au avut loc, din cauza căreia este popular printre altele. Și e posibil ca din cauza aceasta Groening a vorbit cu recentul-lansat Netflix să lanseze un nou serial de desene animate. Deocamdată acesta este planificat pentru două sezoane cu douăzeci de episoade, altele putând urma dacă serialul are succes.

Succesul serialului Familia Simpson dovedește că conform ultimelor noutăți FOX acest serial cu cel puțin 28 de sezoane și 625 de episoade poate fi nominalizat la 14 premii Emmy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu