sâmbătă, 20 februarie 2016

Noutăți în martie 2016 la Cartoon Network

În această lună veți putea avea parte de două episoade noi speciale, împreună cu episoade noi-nouțe a două seriale originale Cartoon Network.


Să-nceapă aventura: Originile lui Marceline MINISERIAL ȘI MARATON
Pe 26 martie de la ora 16:00

Spusă în opt părți, acest miniserial surprinde revenirea dușmanilor cei mai puternici vampiri ai lui Marceline. Aceștia se întorc după ce Prințesa Gumiță încearcă să extragă esența vampirică a lui Marceline pentru a o întoarce la forma sa pe jumătate demon. Iar acum Finn, Jake, Prințesa Gumiță, Marceline și Mentosan trebuie să îi jaloneze unul după altul pe cei cinci vampiri. (Wikipedia.org)


Să-nceapă aventura: EPISOADE NOI
Începe pe 28 martie la ora 19:20/ în reluare la ora 11:15

Aventura continuă în noul sezon din Să-nceapă aventura! Alăturați-vă lui Finn și Jake în timp ce ei găsesc un dragon din bomboane, construiesc un buncăr în urma unei furtuni ce a distrus câmpul de iarbă și mai trec prin multe alte întâmplări bizare și uneori amuzante.


Unchiul bunic: EPISOADE NOI
Începe pe 14 martie la ora 18:10/ în reluare la ora 10:50

Unchiul bunic al tuturor și prietenii săi trăzniți sunt aici pentru a-i ajuta în continuare pe cei aflați în nădejde! Vedeți în episoadele noi cum Unchiul bunic încearcă să repare sistemul de vorbire a computerului când acesta se defectează, cum Borsetă își face un prieten dar cu gânduri sinistre și cum Domnul Gus încearcă să vizioneze un film liniștit însă este deranjat de ceilalți prieteni ai lui.


Mixelii: Every Knight Has His Day* EPISOD SPECIAL
Pe 24 martie la ora 08:45

*Deocamdată nu se cunoaște titlul în română

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu