vineri, 26 februarie 2016

Noutăți în martie 2016 la Boomerang

În martie Boomerang vă aduce un nou film pe lângă un maraton special.Scooby Doo: Masca Șoimului Albastru: FILM NOU
Pe 11 martie la ora 18:45/ în reluare pe 13 martie la ora 15:30

Scooby-Doo și trupa lui abia așteaptă să asiste la o convenție de benzi desenate. Cei mai nerăbdători sunt Scooby și Shaggy. Şansa de a vedea un nou film inspirat de aventurile Șoimului Albastru, super-eroul lor favorit, e prea bună ca s-o refuze. Însă ficțiunea devine realitate, pentru că hidosul Domn Hyde, un ticălos din serialul TV clasic Șoimul Albastru, prinde viață și încearcă să distrugă festivitățile. E timpul ca Echipa Misterelor să urmeze indiciile și să prindă monstrul în capcană. Trebuie să rezolve misterul înainte ca personajul negativ să distrugă convenția și premiera de film. (HBO.ro)


În ascunzătoarea iepurelui: MARATON
Pe 27 martie de la 10:35 la 15:30

În toți acești ani Bugs Bunny, iepurele nostru favorit, a săpat atât de multe tunele încât acesta nu își mai aduce de loc aminte unde duce fiecare. Așadar acesta trebuie să le explore pe fiecare în parte. Aceste tunele duc către diferite seriale Boomerang, printre care "Fii tare, Scooby-Doo!", "Mr. Bean", "Tom și Jerry se dau în spectacol" și "Garfield". Cei care se uită vor avea cinci ore să descopere ce se află după fiecare tunel al lui Bugs.


Cinema Boomerang: DIFUZARE ZILNICĂ
Începând din 21 martie în fiecare zi la ora 18:45

În săptămâna de 21-25 martie Boomerang va difuza în fiecare zi cele mai bune aventuri ale faimosului duo pisică-șoarece Tom și Jerry și a bine-cunoscutului câine ce rezolvă mistere Scooby-Doo, sub forma filmelor lungi ce vă vor da pe spate. Nu rata această ocazie specială de a te distra! Iar sâmbăta, pe 26 martie, te vom surprinde cu un minimaraton de filme unul după altul, așa că să fii pe fază!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu