duminică, 13 decembrie 2015

Samurai Jack se întoarce cu un nou sezon în 2016 la [adult swim]

2016 va aduce o surpiză plăcută pentru fanii serialului "Samurai Jack": serialul se va întoarce cu un sezon nou, anunţă Genndy Tartakovski, creatorul acestui serial.


"Adult Swim este încântat să anunţe că JACK S-A ÎNTORS. Creatorul şi producătorul executiv, Genndy Tartakovski, continuă povestea epică a samuraiului Jack cu un nou sezon, premiera având loc în cadrul blocului Toonami de pe Adult Swim, în 2016. Noul sezon este în producţie la studiourile Cartoon Network din Los Angeles" scrie Toonami pe pagina sa oficială de Facebook.#SamuraiJack returns. 2016.
Szerző: Adult Swim, 2015. december 2.

Având premiera în 2001, serialul urmăreşte călătoria în timp a unui samurai, Jack, care încearcă să-l învingă pe Aku, Stăpânul Întunericului, care a distrus împărăţia tatălui său. Serialul, aclamat pentru stilul de animaţie şi pentru scenele de bătălie, a avut numai patru sezoane, fiind anulat în 2004 de către Cartoon Network. În acest timp, a câştigat patru premii Emmy.


Serialul a fost difuzat şi pe Cartoon Network în ultimii ani, ca parte a blocului de programe Cartoon Toon Toon. Este discutabil faptul că va rula pe [adult swim], canalul neavând o versiune în limba română, dar putem deduce şi faptul că nu va rula pe Cartoon Network, datorită unui potenţial conţinut mult prea violent ori neadresat copiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu