sâmbătă, 28 noiembrie 2015

„Ciudăţeni” se termină.

După „Phineas şi Ferb”, un alt serial animat de succes marca Disney se termină: „Ciudăţeni”. De precizat că acest serial nu este anulat, ci doar a ajuns la final. Cu această ocazie, creatorul serialului infirmă apariţia unui al treila sezon.


Cu patruzeci de episoade grupate în două sezoane şi cu şaptesprezece scurtmetraje grupate în cinci miniserii, „Ciudăţeni” a devenit un favorit al multora încă de la premiera sa din 15 iunie 2012 pe Disney Channel. În cele din urmă, premierele episoadelor celui al doilea sezon au avut loc pe Disney XD, cu excepţia a două episoade, care au rulat pe Disney Channel. În România, acest serial este difuzat pe Disney Channel din 10 noiembrie 2012.

Într-o postare pe tumblr., creatorul serialului, Alex Hirsch, a anunţat că acest serial se va termina. El menţionează că ultimele două episoade, “Weirdmageddon II: Escape from Reality” şi “Weirdmageddon III”, vor fi difuzate ca un episod special de o oră, marcând astfel sfârşitul serialului. Serialul nu este anulat, ci doar a ajuns la final. Momentan, o dată exactă pentru premiera ultimelor două episoade nu a fost anunţată, dar este posibil că acestea să fie difuzate la începutul anului viitor.

Mereu am schiţat „Ciudăţeni” ca fiind un serial cu un număr limitat de episoade despre o vară epică- un serial cu început, mijloc şi sfârşit. Sunt destule seriale care continuă la nesfârşit până îşi pierd sclipirea originală sau mistere care sunt anulate până să aibă o şansă să capete un deznodământ” – menţionează creatorul serialului în postarea sa.

Care sunt opiniile voastre?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu