duminică, 2 martie 2014

Noutăţi în martie 2014 la Boomerang

UN WEEKEND ÎN ORĂȘELUL LENEȘ - Program special
Difuzare: sâmbătă  și duminică, 15 și 16 martie, de la 09:20
 Pregătește-te pentru un weekend de distracție alături de Sportacus, Ștefania și prietenii lor din Orășelul Leneș! În programul special Un weekend în Orășelul Leneș, Boomerang prezintă o selecție a celor mai bune episoade din primele trei sezoane. Pregătește-ți bomboanele sportive și urmărește-i pe Sportacus, Ștefania și prietenii lor, care trebuie să oprească mereu planurile răutăciosului Robbie Putrezitul.

MISTERELE  LUI SYLVESTER ȘI TWEETY
Premiera: sâmbătă, 8 martie la 14:15
Difuzare: în fiecare weekend la 14:15
 Sylvester, Tweety, Bunica și câinele Hector bat lumea în lung și-n lat pentru a rezolva mistere și nu se știe niciodată unde urmează să-i poarte misiunile lor. Nimeni să nu se teamă, însă, dacă vor observa că o persoană care arată și vorbește exact ca Bunica face fapte rele prin Danemarca, de exemplu. E un mare mister la mijloc, dar Sylvester și Tweety sunt mereu pe fază!

ACȚIUNE! MOTOR! FUGĂREALĂ! - Program special
Așezați-vă confortabil, dar puneți-vă centurile de siguranță, fiindcă la Boomerang duminica e dedicată fugărelilor, vânătorilor de comori și agenților sub acoperire. Din programul Acțiune! Motor! Fugăreală! fac parte serialele Yogi și vânătoarea de comori, Dastardly și Muttley, Peripețiile Penelopei Pitstop și Top Cat.

 sursă: Turner România
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu