vineri, 28 februarie 2014

Disney Junior împlineşte 2 ani în România

Pe 1 martie, Disney Junior aniversează 2 ani de prezenţă în România. Brandul multi-platforma dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 7 ani şi familiilor acestora a cunoscut o creştere impresionantă, clasându-se al doilea că număr de telespectatori. Disney Junior a fost urmărit de 12,5 milioane de oameni cu vârsta peste 4 ani doar în anul 2013, număr corespunzând unui procent de 65% dintre romanii cu vârsta peste 4 ani.

“Au fost doi ani extraordinari pentru Disney Junior în România, în decursul cărora canalul a devenit rapid destinaţia preferată nu doar a copiilor, ci şi a părinţilor lor. Ne-am bucurat să vedem că familiile romanilor îndrăgesc programele noastre, ce incanta copiii prin poveştile lor. Datorită succesului uriaş înregistrat de serialele Sofia Întâi, Doctoriţa Plusica sau Jake şi Piraţii din Tara de Nicăieri, am reuşit să dobândim o poziţie puternică, astfel că, în scurt timp de la lansare, Disney Junior s-a clasat al doilea, imediat după fratele său mai mare, Disney Channel” – a declarat Maciej Bral, VP & General Manager Disney Channels, CEE.
Succesul postului Disney Junior a fost accelerat de lansarea unor seriale cheie precum “Sofia Întâi” în mai 2013 şi “Doctoriţa Plusica” în septembrie 2012. În prezent, aceste două show-uri, împreună cu “Clubul lui Mickey Mouse” şi “Jake şi Piraţii din Tara de Nicăieri”, se clasează în topul primelor 4 seriale preferate de copii cu vârste mai mici, generând peste o treime din audienţa Disney Junior în rândul copiilor cu vârste între 4 şi 9 ani în ultimul trimestru.
În lună martie, Disney Junior lansează noi episoade din cele mai îndrăgite seriale: “Sofia Întâi”, “Doctoriţa Plusica”, “Atacul Artei” şi “Jake şi Piraţii din Tara de Nicăieri”. Un episod special din “Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz” va rula pe 1 martie la ora 10.25. Acest episod dublu grozav îi prezintă pe Minnie şi pe Pluto pe spectaculosul taram Dizz. Cu ajutorul unor noi prieteni, cei doi îl roagă pe minunatul vrăjitor din Dizz să le îndeplinească dorinţele.
Pe 10 martie la 08.20, Jake îşi sărbătoreşte ziua de naştere în “Jack şi Piraţii din Tara de Nicăieri: Petrecerea aniversară a lui Jake”, cu episoade duble în timpul săptămânii şi episoade scurte precum şi un episod special dedicat sărbătoritului. În dată de 2 martie la ora 17.20, Disney Junior prezintă filmul “Doamnă şi Vagabondul 2: Aventura neisprăvitului”.  
sursă: Disney 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu