sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Noutăţi în decembrie 2013 la Disney Channel

SIRENELE INSULEI MAKO
Premiera
Sambata, 14 decembrie, ora 09:30

Va fi o super de distractie pescareasca luna aceasta, odata cu lansarea serialului despre 3 sirene neastamparate. Premiera serialului Sirenele Insulei Mako va avea loc sambata, 14 decembrie, la ora 09:30.

Neastamparatele sirene adolescente, Lyla, Nixie si Sirena, gardiene ale insulei Mako, esueaza in incercarea de a-l opri pe adolescentul Zac, in varsta de 16 ani sa cada in sacra Piscina a Lunii si sa devina un triton. Pentru a nu risca sa fie alungate pentru totdeauna, sirenele trebuie sa capete picioare si sa se aventureze pe pamant pentru a-i lua lui Zac noile puteri.

Nu rata premiera serialului Sirenele Insulei Mako, sambata, 14 decembrie si reluarea duminica, 15 decembrie.LIV SI MADDIE 
Avanpremiera serialului
Sambata, 7 decembrie, la ora 10:00

Este timpul sa asteptam nerandatori noul an, iar pentru a sarbatorii apropierea lui avem episoade in premiera ale serialelor de top (Bafta, Charlie! Jessie, Bobocii isteti si Cainele blogger) de la 09:30 la 11:30, sambata si duminica, respectiv 7 si 8 decembrie.

 In timpul weekendului viitorului introducem si un nou star! Tanara si talentata actrita Dove Cameron preia ambele roluri principale din serialul Liv si Maddie. Weekendul viitorului prevede si un preview exclusiv al primului episod sambata, 7 decembrie, la ora 10:00.


Liv si Maddie sunt surori gemene care au trait departe una de cealalta timp de 4 ani. Reunite, acum trebuie sa invete sa faca fata vietii de liceu, cu frati neastamparati si certuri. 

UN CRACIUN DE GROAZA
Premiera de film
Sambata, 21 decembrie, la ora 11:30
 
Disney Channel celebreaza sezonul sarbatorilor cu premiera incantatoarelor aventuri animate de Craciun, Un Craciun de Groaza, sambata, 21 decembrie, la ora 11:30.  

In acest film incantator, dupa ce doi copii de zapada sunt alungati din ascunzatoarea lor din munti, ei fiind  nevoiti sa-si petreaca Craciunul cu cele mai temute animale: oamenii. In ciuda nemultumirii lor, copiii de zapada ajung sa inteleaga sensul Craciunului in timp ce ajuta membrii familiei sa invete sa se aprecieze unul pe celalalt.

Un Craciun de Groaza va avea premiera la Disney Channel sambata, 21 decembrie, la ora 11:30.


CAINELE BLOGGER
Primul episod
Sambata, 28 decembrie, la ora 16:45

Sa sarbatorim primul episod “Vechiul stapan al lui Stan”, unde Stan se reintalneste cu vechiul sau stapan crud, care pare sa-si fi schimbat metodele si-I ofera lui Stan o sansa de a descoperi originile vocii sale. 
Episodul este urmat de un maraton pentru a-I sarbatori pe Stan si noua lui familie!

Fanii lui Stan si ai familiei sale nu vor dori sa piarda acest maraton din Cainele cu un blog, precum si primul episod al sezonului sambata, 28 decembrie, la ora 16:15.

PETRECEREA DE ANUL NOU
Marti, 31 decembrie, ora 19:00

Sarbatoreste ultima zi a anului 2013 cu Disney Channel! Avem un program grozav pe parcursul intregii nopti, de la 19:00 si mergem spre numaratoarea inversa de la miezul noptii cu gasca Sirenelor Insulei Mako – recapitularea tuturor celor 4 episoade intr-un maraton de la 22:05.

Sa ai un sfarsit de an superb la Petrecerea de an nou marti, 31 decembrie, de la ora 19:00!

sursă: Disney

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu