marți, 1 octombrie 2013

Desene animate interzise la Cartoon Network

În timp ce animatorii încerc să pună glume bune și critica social în creațiile sale, uneori se întâmplă că merg prea departe. Sau CNA-ul cade peste bord. În acest articol sunt prezentate episoade interzise Cartoon Network. Din păcate, aceste nu sunt difuzate în limba română, cu excepția unui singur ...


Laboratorul lui Dexter: Dial M for Monkey: Barbequor

În acest episod Silver Spooner este parodia lui Silver Surfer. În acest episod sunt și referințe la homosexualitatea. După ce a fost difuzat la a doua oară în Statele Unite, a fost interzis. În România, nu știm dacă să dea.


Episodul în limba engleză:


Vaca și Puiul: Buffalo Gals

Acest episod este despre o bandă de motocicliști lesbieni. Episodul a fost prezentat în mai multe țări, dar în majoritatea, astăzi nu sunt date, la fel ca în România.


Episodul în limba engleză:Fetițele Powerpuff: See Me, Feel Me, Gnomey

Fetele renunță, nu mai au putere ca să lupte cu dușmani din Townsville. Un pitic vine din cer pentru a aduce pace, dar creează, de asemenea, o dictatură cu idealurile comunismului. În SUA nu a fost dat niciodată, în limba română se dă regulat (când e în program).

Episodul în limba engleză:Laboratorul lui Dexter: Rude Removal

Dexter inventează o mașină care va elimina nelegiuirea poporului și asprimea.Dar rezultatul nu e bine, iar episodul e plină cu cuvinte urâte.Din fericire cuvintele acestea sunt fluierate. În America a fost difuzat o singură dată. Episodul întreg a fost pusă pe YouTube de Adult Swim, dar mai târziu a fost eliminate. Dar, din moment e răspândit ca fulgerul pe web.

Episodul în limba engleză:Vaca și Puiul: No Smoking

Pilotul serie, în care Tipul Roșu afirmă deschis că el este diavolul. Printre alte lucruri, pentru acest motiv, și pentru că fumatul este interzis în multe țări a fost interzisă episodul.


Episodul în limba engleză:Hi Hi Puffy AmiYumi: Tsunami AmiYumi 


Episodul a fost plănuit de difuzat pe 31 decembrie 2004, după câteva zile unui tsunami asiană. Episodul a fost interzis în America, dar nu și în alte țări. Titlul a fost schimbat la Surf’s Up! și referirile la tsunami au fost eliminate. Episodul poate fi vizualizat aici în limba engleză.

În general, noi credem că nu ar trebui să interzică aceste episoade. Copiii mici nu înțeleg aceste glume și aceste referiri, și cei mari nu ar trebui eliminați de aceste episoade tari.

Voi ce credeți, dragi cititori?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu