luni, 9 septembrie 2013

Noutății în septembrie 2013 la Boomerang


Orășelul Leneș: EPISOADE NOI

Premiera: luni, 2 septembrie l de luni până vineri la 13:45 l Sezonul 3, episoadele 1-13


Serialul Orășelul Leneș este mai bun și mai interesant ca niciodată! Sportacus are un costum nou, realizat de creatorii costumului lui Batman, iar energica Ștefania este cât se poate de activă, învățându-i pe copii noi pași de dans în fiecare episod. Robbie Putrezitul nu se dezminte, ba chiar crează un supererou malefic care să-l înlocuiască pe Sportacus, și fură casca magică a lui Pixel.Noul sezon promite multă mișcare, multă distracție și voie bună! Orășelul Leneș îi inspiră pe copii să deprindă obiceiuri sănătoase și să fie activi împreună cu familiile lor.

Garfield Show: EPISOADE NOI
Premiera: luni, 2 septembrie l de luni până vineri la 14:15 l Sezonul 4, episoadele 157-182
Garfield revine cu episoade noi în septembrie. Petrecerea zilei de naștere a lui Odie devine o harababură atunci când Garfield încurcă rețetele și îl eliberează în oraș pe maleficul Regele Tort. Mai apoi, gurmandul Eddie începe să construiască un parc tematic din brânză, iar Garfield trebuie să se lupte cu un uriaș pentru a-l ajuta pe Sqeek și pe prietenii lui să ajungă înăuntru. Lupta cu mâncare devine și mai intensă atunci când Nermal pune pariu că Garfield că nu poate să mănânce o oră întreagă fără întrerupere. Urmărește noile episoade pentru a afla cine va câștiga pariul!

Jelly Jamm: EPISOADE NOI
Premiera: luni, 16 septembrie l de luni până vineri la 12:00 l Sezonul 3, episoadele 66 – 78
Muzica și veselia se țin lanț în noile episoade din Jelly Jamm! Cei cinci prieteni, Bello, Goomo, Rita, Ongo și Mina, învață să trăiască în armonie pe planeta magică Jammbo. Aici muzica nu se oprește niciodată, iar prietenii dansează și se distrează în fiecare episod.


sursă: Turner România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu